Акумулятори для автомобілів MERCEDES-BENZ

Середній період експлуатації  акумуляторної батареї для легкового авто 5-7 років. Окремі моделі АКБ і зовсім виходять з ладу через 2-3 роки. Це означає, що періодично кожен власник ТЗ стикається з необхідністю покупки цього деталі. Тим, хто не планує витрачати время на втомні поїздки по місту в пошуках найкращого акумулятора для легкових і вантажних машин, мото і спецтехніки інтернет-майданчик UGT пропонує внушительний асортимент АКБ для МЕРСЕДЕС та інших популярних марок авто від провідних виробників в Європі.

Виберіть модель MERCEDES-BENZ, чтобы правильно подобрать акумулятор

Більше 1510 акумуляторів для MERCEDES-BENZ у каталозі інтернет-магазину

У яких випадках необхідна заміна акумулятора на МЕРСЕДЕС?

Задуматися про заміну акумулятора варто, якщо:

• двигун заводиться з труднощами;
  • на корпусі акумулятора маються механічні пошкодження;
  • акумуляторна батарея здулася;
  • електроліт став темним і каламутним;
  • маються проблеми з роботою електрики: фар, магнітоли, склопідйомників;
  • вийшов гарантований виробником термін експлуатації.

У всіх перерахованих випадках необхідно переконатися, що причина поламок криється саме в пошкодженому акумуляторі, що вийшов з ладу, і якщо це справді так - набути нову батарею для МЕРСЕДЕС в нашому електронному каталозі.

На що звернути увагу при виборі АКБ для МЕРСЕДЕС?

При покупці акумулятора для МЕРСЕДЕС, перш за все, рекомендуємо орієнтуватися на модель і рік випуску ТС. Також перед покупкою оцініть наступні параметри деталі:

• Ємність - для легкових машин стандартними вважаються АКБ ємністю 40-60 Ач;
  • Пусковий струм - середній показник для бензинових ДВЗ - 550 - 750 А;
  • Габарити - залежать від ємності батареї і марки авто;
  • Тип кріплення - притискні пластини, планки або спеціальні рамки на шпильках;
  • Полярність - розташування клем на верхній кришці відносно краю корпусу і лицьового боку.

Онлайн-магазин UGT - лідируючий торговий майданчик, спеціалізується на продажах АКБ для МЕРСЕДЕС в Києві. У нашому каталозі представлено понад 5000 товарів. Якщо ви вже знаєте, який акумулятор підходить для вашого авто, впишіть код запчастини або артикул у пошуковому рядку. У цьому випадку ви швидко найдете необхідну деталь, оформіть її купівлю і доставку на домашню адресу або одразу до СТО. Телефонуйте - ми з задоволенням відповімо на всі ваші запитання!

Автомобильные аккумуляторы UGT