Акумулятори для автомобілів RENAULT

Середній термін експлуатації  акумулятора для автомобіля 5-7 років. Окремі моделі АКБ і зовсім виходять з ладу через 2-3 роки. Отже періодично кожен автолюбитель стикається з необхідністю заміни даного автозапчастини. Тим, хто не планує витрачати время на довгі роз'їзди по автомагазинам в пошуках найкращого акумулятора для легкових і вантажних машин, мото і спецтехніки інтернет-майданчик UGT пропонує широкий вибір АКБ для РЕНО та інших популярних марок авто від найкрупніших брендів-виробників в Європі.

Виберіть модель RENAULT, чтобы правильно подобрать акумулятор

Більше 1866 акумуляторів для RENAULT у каталозі інтернет-магазину

У яких випадках необхідна заміна акумулятора на РЕНО?

Задуматися про покупку акумулятора необхідно, якщо:

• мотор запускається з перебоями;
  • на стінках акумулятора єсть дефекти механічного характеру;
  • акумуляторна батарея здулася;
  • електроліт потемнів;
  • єсть проблеми з функціонуванням електрики: фар, магнітоли, склопідйомників;
  • закінчився гарантований заводом-виробником період експлуатації.

У всіх перерахованих випадках потрібно переконатися, що причина поламок заключається саме в зламаному акумуляторі, що зламався, і якщо це справді так - купити нову батарею для РЕНО на нашому сайті.

На що звернути увагу при виборі АКБ для РЕНО?

При покупці акумулятора для РЕНО, перш за все, необхідно орієнтуватися на модель і рік випуску машини. Також перед оформленням замовлення оцініть наступні параметри запчастини:

• Ємність - для легкових автомобілів стандартними є АКБ ємністю 40-60 Ач;
  • Пусковий струм - усереднене значення для бензинових двигунів - 550 - 750 А;
  • Розміри - залежать від ємності акумулятора і марки ТС;
  • Тип кріплення - притискні пластини, планки або спеціальні рамки на шпильках;
  • Полярність - локалізація клем на верхній кришці відносно краю корпусу і лицьового боку.

Магазин UGT - найкрупніший торговий майданчик, займається продажами акумуляторів для РЕНО в Києві. У нашому електронному каталозі зібрано більше 5000 товарів. Якщо ви вже вирішили, який акумулятор підходить для вашого автомобіля, вбейте код запасної частини або артикул у рядку пошуку. У цьому випадку ви швидко підберете потрібну запчастина, оформіть її купівлю і доставку на адресу квартири або одразу до автомайстерні. Телефонуйте - ми обов'язково відповімо на всі ваші запитання!

Автомобильные аккумуляторы UGT